Бутерброди з часником і сиром


Хрусткі шматочки багета змащені ароматним маслом (з часником і петрушкою), посипані сиром і запечені в духовці.

Інгредієнти

  • 1 шт.- хліб (багет, 300 гр.)
  • 150 гр.- сир (твердий)
  • 70 гр.- вершкове масло (розм’якшене)
  • 1 зубчик- часник
  • 2-3 гілочки- петрушка
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Петрушку дрібно нарізаємо, часник пропускаємо через прес. Викладаємо підготовлені часник з петрушкою в розм’якшене масло, трохи солимо і перемішуємо. Половину петрушки залишаємо.


Сир натираємо. Краще брати половину моцарели і половину будь-якого твердого сиру (Едам, Тильзитер тощо).


Багет нарізаємо на скибочки, змащуємо підготовленим ароматним маслом, викладаємо на деко з папером і посипаємо сиром.

Відправляємо бутерброди в духовку при 200 градусах на 5-7 хвилин.
Готові ароматні бутерброди виймаємо, посипаємо залишками петрушки і подаємо. Приємного апетиту!