Бутерброд з шинкою і грибами


Відмінний рецепт приготування смачних бутербродів з багета, помідор, шинки, грибів і сиру.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — багет (середнього розміру)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 200 гр.

    — шинка

  • 100 гр.

    — печериці

  • 250 гр.

    — сир (напівтвердих сортів)

  • 2 ст. л.

    — томатна паста

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (середнього розміру)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Гриби промиваємо і дрібно нарізаємо. Викладаємо нарізані гриби в сковороду з рослинним олію і обсмажуємо до готовності. Викладаємо на тарілку.

    У сковороду після грибів викладаємо нарізану півкільцями цибулю і обсмажуємо до напівготовності.

    Шинку нарізаємо тонкою соломкою. Помідори нарізаємо на тонкі скибочки. Сир натираємо на крупній тертці.

    Багет розрізаємо навпіл і кожну половинку змащуємо томатним соусом.

    На половинки багета викладаємо смажену цибулю, потім скибочки помідора і гриби. Додаємо нарізану шинку і посипаємо зверху сиром.

    Половинки багета викладаємо на деко і відправляємо запікатися в духовку при 230 градусів близько 5-8 хвилин, поки сир не покриється золотистою скоринкою.

  • Виймаємо і подаємо.

    Приємного апетиту!