Гавайський бутерброд


Відмінний рецепт приготування бутерброда з ананасом, шинкою і сиром.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — хліб (тостерний)

  • 4 скибочки

    — шинка

  • 4 скибочки

    — ананас (свіжий або консервований)

  • 4 скибочки

    — сир (Голладский, Гауда тощо)

  • 4 ч. л.

    — варення (журавлинне)

  • 4 шматочка

    — вершкове масло

Рецепт приготування

    Для приготування гавайських бутербродів розігріваємо духовку до 200 градусів.


    Тостерний хліб змащуємо олією, викладаємо по шматочку шинки, по одному колечку ананаса і зверху розміщуємо сир. Робимо посередині прокол і викладаємо по 1 ложці журавлинного варення.


    Підготовлені бутерброди викладаємо на фольгу і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру.

    Готові гарячі гавайські бутерброди виймаємо і подаємо. Приємного апетиту!