Оригінальний рецепт гарячих бутербродів з копченої свинячої грудинки, яку подрібнюємо у фарш додаємо в нього паприку, часниковий порошок, орегано, кетчуп і зелений лук. На багеті покриваємо ароматну суміш сиром і запікаємо.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (копчена грудинка)
-
1 шт.
— багет
-
200 гр.
— сир (твердий)
-
80 гр.
— кетчуп
-
2 стебла
— зелена цибуля (біла частина)
-
1 ст. л.
— паприка
-
1 ч. л.
— часниковий порошок (або 2 зубчики свіжого)
-
1/2 ч. л.
— орегано
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
Рецепт приготування
З копченої грудинки зрізаємо шкіру, нарізаємо на шматочки і викладаємо в чашу комбайна.
Шматочки грудинки подрібнюємо у фарш.
Білу частину зеленої цибулі дрібно нарізаємо.
У готовий фарш з копченої грудинки додаємо підготовлений зелена цибуля, орегано, мелений перець часниковий порошок і паприку.
Добре перемішуємо ароматний фарш.
Додаємо у фарш кетчуп.
Перемішуємо.
Хрусткий багет розрізаємо навпіл і рівномірно на половинках розподіляємо ароматну суміш з копченої грудинки.
Посипаємо суміш натертим сиром і відправляємо в духовку на деку при 200 градусах, поки сир не розплавиться.
Подаємо дуже смачні бутерброди з копченою грудинкою гарячими. Приємного апетиту!