Гарячі бутерброди з копченою грудинкою


Оригінальний рецепт гарячих бутербродів з копченої свинячої грудинки, яку подрібнюємо у фарш додаємо в нього паприку, часниковий порошок, орегано, кетчуп і зелений лук. На багеті покриваємо ароматну суміш сиром і запікаємо.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (копчена грудинка)

  • 1 шт.

    — багет

  • 200 гр.

    — сир (твердий)

  • 80 гр.

    — кетчуп

  • 2 стебла

    — зелена цибуля (біла частина)

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • 1 ч. л.

    — часниковий порошок (або 2 зубчики свіжого)

  • 1/2 ч. л.

    — орегано

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    З копченої грудинки зрізаємо шкіру, нарізаємо на шматочки і викладаємо в чашу комбайна.


    Шматочки грудинки подрібнюємо у фарш.


    Білу частину зеленої цибулі дрібно нарізаємо.


    У готовий фарш з копченої грудинки додаємо підготовлений зелена цибуля, орегано, мелений перець часниковий порошок і паприку.


    Добре перемішуємо ароматний фарш.


    Додаємо у фарш кетчуп.


    Перемішуємо.


    Хрусткий багет розрізаємо навпіл і рівномірно на половинках розподіляємо ароматну суміш з копченої грудинки.


    Посипаємо суміш натертим сиром і відправляємо в духовку на деку при 200 градусах, поки сир не розплавиться.

    Подаємо дуже смачні бутерброди з копченою грудинкою гарячими. Приємного апетиту!