Смачні солодкі грінки з шматочків черствого батона, які попередньо опускаємо в суміш з молока, яєць, цукру і потім обсмажуємо з вершковим маслом.
Інгредієнти
-
1 шт.
— хліб (черствий батон)
-
200 мл.
— молоко
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 ст. л.
— цукор
-
2 ст. л.
— вершкове масло
Рецепт приготування
Для грінок в мисці добре змішати віночком молоко, цукор і яйця.
У сковороді розігріваємо 1 ст. л. масла.
Черствий батон нарізаємо на шматочки і викладаємо в підготовлену суміш з молока і яєць. Занурюємо скибочки батона з 2-х сторін і викладаємо в розігріте масло.
Обсмажуємо ароматні грінки з 2-х сторін на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору і викладаємо на тарілку. Повторюємо, поки суміш не закінчиться. Вершкове масло додаємо з кожною партією.
Хрусткі солодкі грінки подаємо злегка теплими з улюбленим гарячим напоєм. Приємного апетиту!