Простий рецепт швидкого і ситного перекусу з хліба, вершкового масла і сиру.
Інгредієнти
-
2 скибочки
— хліб (батон або тостерний)
-
1 скибочка
— сир (тонкий великий Чеддер, Ементаль тощо)
-
2 ч. л.
— вершкове масло
Рецепт приготування
Скибочки хліба змащуємо вершковим маслом по 1 чайній ложці.
Перевертаємо підготовлені скибочки маслом вниз і розміщуємо на одному з скибочок сир.
Накриваємо тонкий скибочку сиру другою половиною хліба без масла і викладаємо на розігріту сковороду (з антипригарним покриттям).
Обсмажуємо смачний бутерброд по 2-3 хвилини з кожного боку до хрусткої скориночки і відразу подаємо з солодким чаєм. Приємного апетиту!