Гарячі бутерброди з фаршем


Дуже смачні бутерброди на булочки для гамбургерів з яловичого фаршу і сиру.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — булка (для гамбургерів або інші)

  • 350 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 6 ч. л.

    — майонез

  • 6 скибочок

    — сир (твердий)

  • 6 шматочків

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування смачних бутербродів ставимо за духовку на 200 градусів.

    Булочки для гамбургерів (або інші) розрізаємо навпіл, викладаємо на деко з фольгою і змащуємо майонезом (по 1 ч. л.). Готовий фарш змішуємо з сіллю і ділимо на 6 частин.

    Викладаємо кожну частину фаршу на половинку булки, формуємо руками котлету і робимо насічки ножем.


    Зверху викладаємо котлети по шматочку масла, посипаємо перцем і відправляємо в духовку на 10 хвилин (для середнього ступеня просмаження).

  • Виймаємо ароматні бутерброди, зверху додаємо по шматочку сиру Чеддер (або інший) і ставимо в духовку ще на 3-4 хвилини. Бутерброди виходять смачними і без сиру. Готові ароматні бутерброди подаємо гарячими. Приємного апетиту!