Бутерброд в беконі


Незвичайний рецепт ароматного гарячого бутерброда з сиром у скибочках бекону.

Інгредієнти

  • 4 скибочки

    — хліб

  • 16 скибочок

    — бекон

  • 4 скибочки

    — сир

Рецепт приготування

    Між двома скибочки хліба викладаємо по 2 скибочки сиру. 4 смужки бекону викладаємо так, щоб смужки трохи заходили один на одного.


    На середину смужок бекону викладаємо підготовлений бутерброд.


    Обертаємо хліб беконом і викладаємо ще 4 смужки бекону внапуск.


    Викладаємо хліб в беконі посередині смужок бекону так, щоб незакрита сторона хліба закрилася при обгортанні.


    Готуємо другий бутерброд таким же методом і викладаємо у форму з папером.

    Відправляємо бутерброди в беконі в розігріту духовку при 220 градусах на 5-6 хвилин. Подаємо хрусткі, ароматні бутерброди гарячими. Приємного апетиту!