Незвичайний рецепт ароматного гарячого бутерброда з сиром у скибочках бекону.
Інгредієнти
-
4 скибочки
— хліб
-
16 скибочок
— бекон
-
4 скибочки
— сир
Рецепт приготування
Між двома скибочки хліба викладаємо по 2 скибочки сиру. 4 смужки бекону викладаємо так, щоб смужки трохи заходили один на одного.
На середину смужок бекону викладаємо підготовлений бутерброд.
Обертаємо хліб беконом і викладаємо ще 4 смужки бекону внапуск.
Викладаємо хліб в беконі посередині смужок бекону так, щоб незакрита сторона хліба закрилася при обгортанні.
Готуємо другий бутерброд таким же методом і викладаємо у форму з папером.
Відправляємо бутерброди в беконі в розігріту духовку при 220 градусах на 5-6 хвилин. Подаємо хрусткі, ароматні бутерброди гарячими. Приємного апетиту!