Рецепт смачного десерту із замороженого банана, арахісового масла, какао-порошку з додаванням ванільного екстракту. Ароматний десерт можна заморожувати і подавати як морозиво.
Інгредієнти
-
5 шт.
— банан (стиглі)
-
1/4 чашки
— арахісове масло (або іншого горіха)
-
1/4 чашки
— какао (порошок)
-
1 ст. л.
— ванільний екстракт
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
За вісім годин до приготування десерту стиглі банани очищаємо, ріжемо на 4 частини. Викладаємо підготовлені банани в пакет і заморожуємо в морозильній камері.
Заморожені банани викладаємо в блендер, додаємо арахісове масло (або іншого горіха), какао-порошок, щіпку солі і ванільний екстракт.
Закриваємо кришку і збиваємо, поки суміш не буде накопичуватися на стінках чаші. Акуратно зчищаємо суміш зі стінок вниз.
Продовжуємо збивати 3-5 хвилин, поки не утвориться кремоподібна гладка суміш.
Подаємо смачний банановий десерт відразу або заморожуємо кілька годин і подаємо як морозиво. Приємного апетиту!