Банановий десерт


Рецепт смачного десерту із замороженого банана, арахісового масла, какао-порошку з додаванням ванільного екстракту. Ароматний десерт можна заморожувати і подавати як морозиво.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — банан (стиглі)

  • 1/4 чашки

    — арахісове масло (або іншого горіха)

  • 1/4 чашки

    — какао (порошок)

  • 1 ст. л.

    — ванільний екстракт

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування

    За вісім годин до приготування десерту стиглі банани очищаємо, ріжемо на 4 частини. Викладаємо підготовлені банани в пакет і заморожуємо в морозильній камері.


    Заморожені банани викладаємо в блендер, додаємо арахісове масло (або іншого горіха), какао-порошок, щіпку солі і ванільний екстракт.


    Закриваємо кришку і збиваємо, поки суміш не буде накопичуватися на стінках чаші. Акуратно зчищаємо суміш зі стінок вниз.


    Продовжуємо збивати 3-5 хвилин, поки не утвориться кремоподібна гладка суміш.

    Подаємо смачний банановий десерт відразу або заморожуємо кілька годин і подаємо як морозиво. Приємного апетиту!