Террін з курки з яйцями


Рецепт дуже смачної закуски з курячого м’яса, зелені та яєць.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — курка (стегно)

  • 7 шт.

    — куряче яйце

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 4 гілочки

    — кріп

  • 4 зубчики

    — часник

  • 2 скибочки

    — хліб (білий)

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    4 яйця відварюємо. Курячі стегна відварюємо у воді з лавровим листом, перцем і сіллю 25 хвилин. Стегна звільняємо від кісток і все м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці або в блендері.

    Зелену цибулю, петрушку, кріп дрібно нарізаємо. Часник пропускаємо через прес, скибочки хліба замочуємо на кілька секунд у воді і злегка віджимаємо.

    У курячий фарш додаємо підготовлені зелень, часник, хліб, 2 яйця, борошно, сіль, перець і добре перемішуємо. Якщо фарш виходить дуже густим, додаємо трохи води.

    Форму для хліба вистилаємо пекарської папером і викладаємо половину підготовленого курячого фаршу. Посередині викладаємо цілі варені яйця.


    Накриваємо яйця залишками фаршу і заливаємо террін залишилися збитим яйцем.


    Запікаємо курячий террін в розігрітій духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.

    Готовий ароматний террін остуджуємо, акуратно виймаємо, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!