Східний салат з тунцем


Чудовий рецепт східного салату з тунцем, картоплею, яйцями, оливками і ароматною заправкою.

Інгредієнти

Для салату:

  • 2 банки

    — тунець

  • 500 гр.

    — картопля

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 5-6 шт.

    — оливки

Для заправки:

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • 2 ст. л.

    — сметана

  • 1 ч. л.

    — гірчиця

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — сік лимона

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті картоплю з яйцями відварюємо і остуджуємо.


    Очищену картоплю нарізаємо крупно і викладаємо в миску.


    Яйця крупно нарізаємо, цибулю – дрібно, оливки – кільцями. Викладаємо до картоплі.


    Додаємо подрібнені шматочки тунця.


    У чашці змішуємо соус: сметана, майонез, гірчиця, сіль, перець, сік лимона і масло.

    Додаємо ароматну заправку в миску, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: