Оригінальний паштет з маринованих мідій з додаванням консервованого тунця, вершкового масла і соусу Табаско. Подаємо ароматний паштет готових тарталетках.
Інгредієнти
-
2 банки
— мідії (130 гр., мариновані)
-
1 банку
— тунець (60 гр., консерви)
-
1 ст. л.
— вершкове масло (розм’якшене)
-
2-3 краплі
— соус (Табаско)
-
8 шт.
— тарталетки
Рецепт приготування
Мідії з тунцем відкриваємо і зливаємо рідину. Викладаємо в чашу блендера мариновані мідії, тунець, вершкове масло і додаємо кілька крапель соусу Табаско (за бажанням).
Включаємо блендер і збиваємо ароматний паштет до однорідного ніжного стану.
Готовий паштет з мідій викладаємо в тарталетки, даємо трохи охолонути, прикрашаємо (шматочками перцю, солоних огірком або зеленню) і подаємо. Приємного апетиту!