Куряче філе в паніровці з чіпсів


Простий рецепт запеченого соковитого курячого філе в незвичайній паніровці з подрібнених чіпсів. Подавати шматочки можна як закуску з соусом або загорнути шматочки з сиром, листям салату і соусом в лаваш.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — курка (філе грудки)

  • 1 склянка

    — сметана

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 200 гр.

    — чіпси

  • 1/2 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — перець (свіжозмелений)

  • 3/4 чашки

    — майонез

  • 1/4 чашки

    — кетчуп (шашличний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У мисці збиваємо до густоти сметану, яйця і сіль.


    Промите і висушене куряче філе нарізаємо на довгі тонкі шматочки і відправляємо в підготовлений кляр.


    Перемішуємо, щоб кожен курячий шматочок покрився кляром.


    У блендері подрібнюємо чіпси, змішуємо з паприкою і перцем (¼ ч. л.).


    Кожен курячий шматочок просочений кляром обвалюємо щедро в паніровці з чіпсів.


    Шматочки викладаємо на деко з ґратами.


    Відправляємо підготовлені курячі шматочки в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хвилин, поки скоринка не засмажитися і не стане хрусткою.


    У мисці змішуємо майонез, кетчуп і перець.


    Подаємо смачні курячі палички з підготовленим соусом або нарізаємо і загортаємо з сиром, листям салату і соусом в лаваш. Приємного апетиту!

    Дивіться також: