Запечений гарбуз з часником і розмарином


Пряна ароматна гарбуз, запечена в духовці з гілочками розмарину і часником.

Інгредієнти

  • 1 шт.- гарбуз (850 гр.)
  • 3 зубчики- часник
  • 1 гілочка- розмарин (свіжий)
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • 3 щіпки- перець (мелений)
  • 6 щіпок- сіль

Рецепт приготування

Для приготування смачної гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.


Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо нутрощі із насінням.


Розрізаємо половинки гарбуза на 3 рівні частини і викладаємо підготовлені шматки на деко з папером.


Поливаємо шматки маслом.


Очищені зубчики часнику нарізаємо на тонкі скибочки, ділимо на 6 частин і викладаємо на шматки гарбуза. Додаємо розмарин, посипаємо сіллю і перцем.

Відправляємо підготовлені шматки в духовку і запікаємо ароматну гарбуз 40 хвилин.
Подаємо пряну смачну гарбуз як гарнір і окремо. Приємного апетиту!