Овочеве рагу з сиром


Відмінний рецепт ароматної рагу з кабачків, картоплі, цибулі, солодкого перцю, моркви з каррі, паприкою та зеленню. При подачі смачне рагу посипаємо тертим сиром.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — кабачок (жовтий або зелений)

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 1 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 2 шт.

    — картопля (велика)

  • 200 гр.

    — сир (твердий)

  • 80 гр.

    — вершкове масло

  • 2 стебла

    — зелена цибуля

  • 3 гілочки

    — кріп

  • 1 ч. л.

    — карі

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Коренеплоди (морква, картопля), перець, цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками, сир натираємо.


    В розтопленому маслі обсмажуємо цибулю 2-3 хвилини і додаємо підготовлену моркву. Смажимо 3 хвилини.


    Додаємо кубики картоплі, накриваємо і смажимо 4 хвилини, помішуючи.


    Додаємо підготовлені кубики кабачка і перцю, смажимо під кришкою 10-13 хвилин.


    Для аромату і краси додаємо в овочі каррі, паприку, чорний перець і сіль. Перемішуємо.


    Промиті зелений лук і кріп нарізаємо.


    Додаємо нарізану зелень, перемішуємо, смажимо рагу ще кілька хвилин, пробуємо на сіль і знімаємо з вогню.

    Гаряче ароматне рагу викладаємо на тарілки, посипаємо підготовленою сиром і подаємо зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!