Смажена картопля з солодким перцем


Відмінний рецепт ароматної смаженої картоплі з смужками зеленого болгарського перцю і додаванням сушеного перцю чилі і часнику.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — картопля (велика або 2 шт. середня)

  • 1 шт.

    — перець (болгарський зелений)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 шт.

    — перець (чилі сушений)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Один великий бульба картоплі або два середніх однакового розміру очищаємо.
    Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки.


    Тонкі скибочки нарізаємо соломкою, промиваємо у воді і висушуємо на рушник.


    Очищений болгарський перець нарізаємо соломкою.


    Сушені стручки перцю викладаємо в гаряче масло і смажимо кілька секунд.


    Додаємо нарізаний часник.


    Викладаємо підготовлені скибочки картоплі.


    Смажимо ароматну картоплю відкритою до золотистого кольору, помішуючи.


    Викладаємо на картоплю смужки перцю і смажимо 1 хвилину.


    Додаємо сіль.


    Смажимо картоплю з перцем ще кілька хвилин, помішуючи.

    Подаємо ароматний смажену картоплю з перцем на гарнір або як основне блюдо з улюбленим соусом. Приємного апетиту!