Тушкована капуста


Відмінний рецепт смачного овочевого гарніру: ароматна тушкована капуста з подрібненими помідорами та цибулею.

Інгредієнти

  • 900 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 4 шт.

    — помідори

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, капусту – соломкою. Обсмажуємо підготовлений цибулю в олії до золотистого кольору.


    Підготовлену капусту викладаємо до смаженій луку, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.


    На помідорах робимо надрізи і викладаємо на 20 секунд в киплячу воду, знімаємо шкірку.


    Підготовлені помідори подрібнюємо в блендері до пасти.


    Додаємо приготовану томатну пасту в капусту, солимо.

    Тушкуємо ароматну капусту, поки не стане м’якою і відразу подаємо. Приємного апетиту!