Капустяні котлети з грибами


Відмінний рецепт приготування ароматних овочевих котлет з капусти, грибів і сиру.

Інгредієнти

  • 100 гр.

    — печериці

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 50 гр.

    — сир (Тильзитер, Російський і т. п.)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 чашка

    — мука

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Капусту ріжемо на великі шматки. Викладаємо підготовлені шматки капусти в каструлю, заливаємо водою, солимо, додаємо лавровий лист, перець горошком і відварюємо 4-5 хвилин. Потім капусту охолоджуємо і дрібно нарізаємо.


    Сир натираємо. Гриби з цибулею нарізаємо. У сковороді обсмажуємо цибулю і додаємо підготовлені гриби. Смажимо 6-7 хвилин. Охолоджуємо.


    У миску викладаємо підготовлені капусту, цибулю з грибами, яйце, тертий сир, сіль і перець мелений. Перемішуємо.


    Із капустяної суміші формуємо 6 котлет. Акуратно обвалюємо підготовлені капустяні котлети в борошні й обсмажуємо з кожного боку за 4-5 хвилин.

    Готові капустяні котлети подаємо гарячими. Приємного апетиту!