Овочеві оладки


Смачні овочеві оладки з моркви, картоплі і кабачка.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — кабачок

  • 50 гр.

    — мука

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кабачок, очищені картоплю з морквою натираємо крупно.


    У мисці збиваємо виделкою 2 ст. л. води, яйце, борошно, сіль і перець.


    Викладаємо в підготовлену суміш натерті моркву, кабачок, картоплю і перемішуємо.


    Розігріваємо 2 ст. л. олії і викладаємо по столовій ложці підготовленої овочевої маси (половину).


    Смажимо овочеві оладки з кожного боку за кілька хвилин. Половину маси готуємо таким же методом.

    Готові ароматні оладки викладаємо на паперові рушники, на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!