Пекінська капуста з картоплею


Оригінальний рецепт ароматної тушкованою пекінської капусти з картоплею.

Інгредієнти

  • 500 гр.- капуста Пекінська)
  • 300 гр.- картопля
  • 200 мл.- бульйон (курячий або овочевий)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 1 зубчик- часник
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- перець (суміш перців)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Очищену картоплю нарізаємо скибочками, цибулю з часником — дрібно, пекінську капусту — соломкою.


У маслі обсмажуємо підготовлений часник з цибулею, додаємо картоплю і смажимо на слабкому вогні закритим 4 хвилини. Додаємо в картоплю, 2 ст. л. бульйону і тушкуємо ще 5 хвилин, помішуючи.


Додаємо до овочів підготовлену пекінську капусту, вливаємо залишки бульйону, додаємо перець і сіль. Тушкуємо ароматні овочі 10-12 хвилин, поки повністю не приготуються.

Готову пекінську капусту з картоплею подаємо до м’яса або як вегетаріанське блюдо з хлібом. Приємного апетиту!