Тушкована картопля з паприкою


Простий рецепт ароматної тушкованої картоплі без м’яса з паприкою, відмінно підійде як гарнір.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — картопля

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картопля з цибулею очищаємо і промиваємо.
    Підготовлену картоплю нарізаємо крупно.


    Цибулю крупно нарізаємо, подрібнюємо у блендері або дрібно нарізаємо.


    У гаряче масло викладаємо підготовлений подрібнену цибулю.


    Додаємо паприку і обсмажуємо.


    Викладаємо в червоний обсмажену цибулю скибочки картоплі і перемішуємо.


    Солимо, перечимо і вливаємо воду, щоб вода покривала картоплю. Накриваємо ароматне блюдо і тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин.


    Потім знімаємо кришку і тушкуємо ароматне блюдо, поки картопля не стане м’яким.

    Подаємо ароматну картоплю як гарнір або окремо з зеленим цибулею. Приємного апетиту!