Нову страву з найпростіших інгредієнтів. Окремо смажимо картоплю, квашену капусту, ріпчасту цибулю, а потім з’єднуємо всі з ароматними спеціями.
Інгредієнти
- 800 гр.- картопля
- 400 гр.- капуста (квашена)
- 2 шт.- цибуля ріпчаста
- 4-5 ст. л.- рослинна олія
- 1 ч. л.- паприка
- 1 ч. л.- кмин
- 1/2 ч. л.- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Для приготування цієї страви беремо сорти картоплі, які погано розварюються. Відварюємо картоплю в мундирі, очистити і крупно нарізаємо.
Викладаємо підготовлену картоплю в гаряче масло (2 ст. л.), трохи солимо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Прибираємо з сковороди і накриваємо.
У сковороду після картоплі додаємо олію і обсмажуємо нарізану цибулю. Прибираємо з сковороди.
В масло після цибулі викладаємо квашену капусту і обсмажуємо до золотистого кольору.
У мисці змішуємо мелений перець, паприку і кмин.
У миску викладаємо підготовлену квашену капусту, смажену цибулю, картоплю (якщо потрібно, підігріваємо), ароматну суміш спецій і акуратно перемішуємо.
Подаємо смачну картоплю з капустою гарячої з хрустким багетом. Приємного апетиту!