Варена кукурудза в качанах


Відмінний рецепт приготування ароматної вареної кукурудзи в качанах.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — кукурудза (качани)

  • 4 стакан

    — вода

  • 1 склянка

    — молоко

  • 80 гр.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кукурудзу очистити від листя, знімаємо рильця («волосся») і ретельно промиваємо.


    Для варіння кукурудзи вливаємо в каструлю воду і молоко. Додаємо вершкове масло, сіль і доводимо до кипіння. Додаємо підготовлену кукурудзу, зменшуємо вогонь і варимо 1-1,5 години (залежить від стиглості качанів) до готовності. По мірі википання молочного бульйону додаємо воду.

    Готову варену кукурудзу охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!