Пюре з гарбуза


Відмінний рецепт приготування гарбузового пюре, яке можна використовувати для приготування каші, кексів, печива і супу.

Інгредієнти

  • 2 шт.- гарбуз

Рецепт приготування

Для приготування пюре з гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.

Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і ретельно видаляємо серцевину з насінням.


Викладаємо підготовлені половинки гарбуза на деко і відправляємо в духовку на 50-60 хвилин.


Готову гарбуз остуджуємо і виймаємо м’якоть ложкою.


Збиваємо гарбуз в пюре блендером.


Для зручності ділимо підготовлене гарбузове пюре на порції. У велику чашку вставляємо пакет, викладаємо пюре і зав’язуємо.

Гарбузове пюре в пакетиках заморожуємо і виймаємо по мірі необхідності. Приємного апетиту!