Запечений фарш з ананасом


Оригінальне блюдо з яловичого фаршу, бекону,ананаса, сиру і журавлини. Здивуйте своїх гостей.

Інгредієнти

  • 1,5 кг.

    — м’ясний фарш (яловичина)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 4 шматки

    — бекон

  • 8 кілець

    — ананас (консервовані)

  • 8 скибочок

    — сир (гауда, російський)

  • 8 ч. л.

    — журавлина (сироп, варення)

  • 1/4 ч. л.

    — перець (червоний гострий)

  • за смаком

    — чебрець (сушений)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів. Бекон нарізаємо на невеликі шматочки.

    Фарш викладаємо у велику миску, додаємо дрібно нарізану цибулю, сухарі, яйце, червоний перець, чорний перець і сіль. Ретельно перемішуємо.

    Велику форму для запікання вистилаємо пекарської папером, викладаємо на неї готовий фарш шириною не більше 4 див., зверху рівномірно розподіляємо шматочки бекону.

    Кільця ананаса рівномірно розподіляємо по всьому фаршу, зверху на ананас викладаємо по скибочці сиру і на сир по одній чайній ложки журавлини. Посипаємо невеликою кількістю чебрецю.

    Запікаємо яловичий фарш з беконом, ананасами, сиром і журавлиною протягом 25-30 хвилин.

  • Виймаємо готову страву, розрізаємо на 8 порцій за кількістю кілець ананаса, прикрашаємо й подаємо.

    Приємного апетиту!