Оригінальне блюдо з яловичого фаршу, бекону,ананаса, сиру і журавлини. Здивуйте своїх гостей.
Інгредієнти
-
1,5 кг.
— м’ясний фарш (яловичина)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
4 шматки
— бекон
-
8 кілець
— ананас (консервовані)
-
8 скибочок
— сир (гауда, російський)
-
8 ч. л.
— журавлина (сироп, варення)
-
1/4 ч. л.
— перець (червоний гострий)
-
за смаком
— чебрець (сушений)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Виймаємо готову страву, розрізаємо на 8 порцій за кількістю кілець ананаса, прикрашаємо й подаємо.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Бекон нарізаємо на невеликі шматочки.
Фарш викладаємо у велику миску, додаємо дрібно нарізану цибулю, сухарі, яйце, червоний перець, чорний перець і сіль. Ретельно перемішуємо.
Велику форму для запікання вистилаємо пекарської папером, викладаємо на неї готовий фарш шириною не більше 4 див., зверху рівномірно розподіляємо шматочки бекону.
Кільця ананаса рівномірно розподіляємо по всьому фаршу, зверху на ананас викладаємо по скибочці сиру і на сир по одній чайній ложки журавлини. Посипаємо невеликою кількістю чебрецю.
Запікаємо яловичий фарш з беконом, ананасами, сиром і журавлиною протягом 25-30 хвилин.