Запечені свинячі ребра з картоплею


Кращий рецепт смачних свинячих ребер, запечених в духовці з скибочками картоплі, лавровим листом і гілочками розмарину.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — свинина (ребра)

  • 1 кг.

    — картопля

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 гілочка

    — розмарин

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування смачних запечених ребер ставимо за духовку на 180 градусів.

    Промиті свинячі ребра висушуємо паперовими рушниками. 2 зубчики часнику подрібнюємо і натираємо підготовлені свинячі ребра. Посипаємо свинячі ребра сіллю і перцем.


    Очищену картоплю нарізаємо на скибочки (3 див.), викладаємо на деко, скроплюємо маслом і перемішуємо. Додаємо в картоплю розмарин і зубчик неочищеного часнику.


    Свинячі ребра розрізаємо на невеликі шматки і викладаємо на підготовлені скибочки картоплі в маслі. Відправляємо ребра з картоплею в духовку на 50 хвилин, кожні 15 хвилин ребра перевертаємо.

    Подаємо хрусткі свинячі ребра гарячими з ароматною картоплею. Приємного апетиту!