Кращий рецепт смачних свинячих ребер, запечених в духовці з скибочками картоплі, лавровим листом і гілочками розмарину.
Інгредієнти
-
1 кг.
— свинина (ребра)
-
1 кг.
— картопля
-
3 зубчики
— часник
-
1 гілочка
— розмарин
-
2 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування смачних запечених ребер ставимо за духовку на 180 градусів.
Промиті свинячі ребра висушуємо паперовими рушниками. 2 зубчики часнику подрібнюємо і натираємо підготовлені свинячі ребра. Посипаємо свинячі ребра сіллю і перцем.
Очищену картоплю нарізаємо на скибочки (3 див.), викладаємо на деко, скроплюємо маслом і перемішуємо. Додаємо в картоплю розмарин і зубчик неочищеного часнику.
Свинячі ребра розрізаємо на невеликі шматки і викладаємо на підготовлені скибочки картоплі в маслі. Відправляємо ребра з картоплею в духовку на 50 хвилин, кожні 15 хвилин ребра перевертаємо.
Подаємо хрусткі свинячі ребра гарячими з ароматною картоплею. Приємного апетиту!