Рецепт приготування смачної закуски з перцю, фаршу і сиру. Для приготування закуски відмінно підійде перець халапеньо.
Інгредієнти
-
8 шт.
— перець (невеликого розміру)
-
500 гр.
— м’ясний фарш (свинина)
-
170 гр.
— сир (вершковий)
-
100 гр.
— сир (твердих сортів)
-
1 ст. л.
— паприка
-
1 ст. л.
— соус (чилі)
-
2 зубчики
— часник
-
3 шт.
— куряче яйце
-
1 склянка
— сухарі (панірувальні)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
— рослинна олія
Рецепт приготування
Сир твердих сортів натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в миску. Додаємо вершковий сир, паприку, соус чилі, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Перець миємо, сушимо, відрізаємо верхню і задню частину (повинно вийти 8 циліндрів), очищаємо від насіння і мембран. Перці розрізаємо навпіл і отримуємо 16 маленьких циліндрів.
Сумішшю з сиру акуратно наповнюємо циліндри з перцю, викладаємо на тарілку.
У велику миску викладаємо свинячий фарш, додаємо 1 яйце, сіль, перець, пропущений через прес часник і добре перемішуємо.
В одну миску висипаємо панірувальні сухарі, в іншу розбиваємо 2 яйця і злегка збиваємо.
В руку беремо невелику кількість фаршу, робимо коржик, в середині розміщуємо перець з сиром і акуратно загорнути перець фаршем з усіх боків. За таким методом обертаємо фаршем всі перці.
Перці в фарші спочатку кладемо в миску з яйцями, потім обвалюємо в сухарях.
Лист для запікання змащуємо рослинним масло і на нього викладаємо перці.
Відправляємо перці в фарші запікати в попередньо розігріту духовку до 170 градусів протягом 35 хвилин.
Виймаємо з духовки, даємо постояти ще 5 хвилин, викладаємо на тарілку і подаємо.
Так само перчики можна обсмажити у великій кількості рослинного масла, скоринка вийде більш коричневої і хрусткою.
Приємного апетиту!