Оригінальний рецепт приготування дуже смачної святкової закуски з креветками, кінзою, огірками, кремом з каррі і тостерным хлібом.
Інгредієнти
-
20 шт.
— креветки (великі)
-
10 скибочок
— хліб (тостерний)
-
1 шт.
— огірок (великий)
-
40 аркушів
— кінза
-
4 ст. л.
— вершкове масло
-
120 гр.
— сир (вершковий)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— карі
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
У миску викладаємо вершковий сир, розм’якшене вершкове масло, сіль (1/2 ч. л.), порошок каррі і перемішуємо.
Очищені креветки посипаємо сіллю (1/2 ч. л.) і обсмажуємо в маслі 1 хвилину. Готові креветки розрізаємо вздовж навпіл.
Скибочки тостерного хліба розподіляємо на деко і відправляємо в духовку при 180 градусах, поки злегка не підсмажаться.
Остиглі скибочки хліба змащуємо підготовленим кремом з каррі, викладаємо по 2 тонких скибочки огірка, 4 листочки кінзи і по 4 половинки креветок. Для краси рівне зрізаємо краю хліба і розрізаємо на 4 частини.
Готову ароматну закуску з креветками викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!