Яйця в беконі, приготовані у форми для кексів або мафінів — це оригінальна ідея для швидкого і легкого сніданку або вечері для всієї родини.
Інгредієнти
-
6 скибочок
— бекон
-
6 скибочок
— хліб
-
80 гр.
— сир (твердих сортів)
-
6 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Відправляємо яйця в беконі запікатися в духовку протягом 10-15 хвилин. Виймаємо, ножем акуратно прорізаємо по краях форми, викладаємо яйця на тарілки і подаємо.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Розігріваємо Сковороду на середньому вогні і обсмажуємо скибочки бекону протягом 3-4 хвилин. Бекон не повинен засмажиться до хрусткої скоринки. Приправляємо сіллю і перцем. Викладаємо на паперові рушники.
Якщо використовуємо копчений бекон, то його не обсмажуємо.
Приготуємо форму для кексів або мафінів. Вирізаємо з хліба невеликі кружечки, щоб вони помістилися на дно форми. Викладаємо хліб на дно, навколо кожної форми розміщуємо скибочки бекону, потім трохи натертого сиру і акуратно розбиваємо в кожну форму по одному яйцю, зберігаючи жовтки цілими. Приправляємо сіллю і перцем.