Відмінний рецепт найсмачнішої картоплі, хрустким зовні і м’якою всередині. Такий картопля підійде і як гарнір, і як основне блюдо.
Інгредієнти
-
500 гр.
— картопля
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для такої страви вибираємо сорти картоплі, який погано розварюється. Очищену картоплю нарізаємо кубиками, заливаємо водою, додаємо сіль і варимо не до повної готовності.
Напівготову картоплю відкидаємо на друшляк. Для надання красивої скоринки, кубики картоплі можна посипати солодкою паприкою.
Викладаємо підготовлені кубики картоплі порціями в гаряче масло (велика кількість).
Обсмажуємо до золотистого кольору і відправляємо в сито, щоб прибрати надлишки масла.
Якщо хрусткий картопля подаємо як самостійне блюдо, то викладаємо ароматну картоплю на листя салату і подаємо. Приємного апетиту!