Тушкований кролик


Ароматні шматочки кролика, тушковані з перцем, консервованими помідорами, маслинами і спеціями.

Інгредієнти

  • 5 шматків

    — кролик

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — перець (свіжий солодкий)

  • 150 гр.

    — гриби (мариновані)

  • 200 гр.

    — помідори (консервовані)

  • 1 жменю

    — маслини

  • 4 зубчики

    — часник

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • 50 гр.

    — мука

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — розмарин

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Борошно змішуємо з чебрецем, сіллю, чорним перцем і посипаємо шматки кролика.


    На сильному вогні в олії обсмажуємо шматочки кролика з двох сторін і прибираємо з сковороди.


    Підготовлені дрібно нарізані цибулю з часником викладаємо в масло після кролика обсмажуємо 2-3 хвилини.


    Додаємо нарізані солодкий перець, гриби і смажимо 2 хвилини.


    Викладаємо до овочів і грибів підготовлені шматки кролика, посипаємо розмарином.


    Додаємо очищені консервовані помідори і лавровий лист.


    Заливаємо водою, повністю покриваючи шматки кролика.


    Зменшуємо вогонь і тушкуємо ароматного кролика з овочами під кришкою 45 хвилин, додаємо оливки.

    Тушкуємо кролика без кришки ще близько 30 хвилин, поки соус не загусне. Подаємо ароматного кролика з гарніром. Приємного апетиту!