Ароматні шматочки кролика, тушковані з перцем, консервованими помідорами, маслинами і спеціями.
Інгредієнти
-
5 шматків
— кролик
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— перець (свіжий солодкий)
-
150 гр.
— гриби (мариновані)
-
200 гр.
— помідори (консервовані)
-
1 жменю
— маслини
-
4 зубчики
— часник
-
2 шт.
— лавровий лист
-
50 гр.
— мука
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— розмарин
-
за смаком
— чебрець
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Борошно змішуємо з чебрецем, сіллю, чорним перцем і посипаємо шматки кролика.
На сильному вогні в олії обсмажуємо шматочки кролика з двох сторін і прибираємо з сковороди.
Підготовлені дрібно нарізані цибулю з часником викладаємо в масло після кролика обсмажуємо 2-3 хвилини.
Додаємо нарізані солодкий перець, гриби і смажимо 2 хвилини.
Викладаємо до овочів і грибів підготовлені шматки кролика, посипаємо розмарином.
Додаємо очищені консервовані помідори і лавровий лист.
Заливаємо водою, повністю покриваючи шматки кролика.
Зменшуємо вогонь і тушкуємо ароматного кролика з овочами під кришкою 45 хвилин, додаємо оливки.
Тушкуємо кролика без кришки ще близько 30 хвилин, поки соус не загусне. Подаємо ароматного кролика з гарніром. Приємного апетиту!