Ароматні свинячі ребра, які попередньо обсмажуємо, а потім тушкуємо з лісовими грибами. Подаємо смачні реберця з запеченими овочами.
Інгредієнти
- 700 гр.- свинина (ребра)
- 100 гр.- гриби (лісові, сушені)
- 2-3 шт.- морква
- 3 шт.- картопля
- 2 шт.- буряк
- 250 гр.- бульйон (м’ясний)
- 1 ст. л.- мука
- 1/2 ч. л.- розмарин (сушений)
- за смаком- рослинна олія
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Лісові сушені гриби заливаємо гарячою водою (300 мл).
У мисці змішуємо розмарин, борошно, сіль і мелений перець. Свинячі реберця розрізаємо на порційні шматки.
Підготовлені ребра обвалюємо в суміші з борошна, розмарину, перцю і солі.
Буряк, морква, картопля, промиваємо, очищаємо і нарізаємо (картоплю можна готувати з шкіркою). Викладаємо підготовлені шматочки овочів у форму, посипаємо сіллю і поливаємо олією.
Запікаємо ароматні овочі в духовці при 200 градусах до готовності.
Підготовлені свинячі реберця обсмажуємо в олії до коричневої скоринки з усіх боків.
Замочені гриби віджимаємо, нарізаємо і додаємо до ребер.
Вливаємо бульйон.
Тушкуємо ароматні свинячі ребра накритими на повільному вогні 40-45 хвилин.
Готові запечені овочі розкладаємо на тарілки, зверху додаємо ароматні свинячі ребра з соусом і подаємо. Приємного апетиту!