Тушковані свинячі ребра з грибами


Ароматні свинячі ребра, які попередньо обсмажуємо, а потім тушкуємо з лісовими грибами. Подаємо смачні реберця з запеченими овочами.

Інгредієнти

  • 700 гр.- свинина (ребра)
  • 100 гр.- гриби (лісові, сушені)
  • 2-3 шт.- морква
  • 3 шт.- картопля
  • 2 шт.- буряк
  • 250 гр.- бульйон (м’ясний)
  • 1 ст. л.- мука
  • 1/2 ч. л.- розмарин (сушений)
  • за смаком- рослинна олія
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Лісові сушені гриби заливаємо гарячою водою (300 мл).


У мисці змішуємо розмарин, борошно, сіль і мелений перець. Свинячі реберця розрізаємо на порційні шматки.


Підготовлені ребра обвалюємо в суміші з борошна, розмарину, перцю і солі.


Буряк, морква, картопля, промиваємо, очищаємо і нарізаємо (картоплю можна готувати з шкіркою). Викладаємо підготовлені шматочки овочів у форму, посипаємо сіллю і поливаємо олією.


Запікаємо ароматні овочі в духовці при 200 градусах до готовності.


Підготовлені свинячі реберця обсмажуємо в олії до коричневої скоринки з усіх боків.


Замочені гриби віджимаємо, нарізаємо і додаємо до ребер.


Вливаємо бульйон.


Тушкуємо ароматні свинячі ребра накритими на повільному вогні 40-45 хвилин.

Готові запечені овочі розкладаємо на тарілки, зверху додаємо ароматні свинячі ребра з соусом і подаємо. Приємного апетиту!