Тушковані свинячі нирки


Відмінний рецепт свинячих нирок, тушкованих зі сметаною і цибулею.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — свинина (нирки)

  • 5 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 300 гр.

    — сметана

  • 3 ст. л.

    — оцет (винний)

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Щоб видалити запах, свинячі нирки заливаємо водою на 2 години і кожні 20 хвилин міняємо на чисту.


    Розрізаємо нирки навпіл і коротким ножем видаляємо білі прожилки.


    Нарізаємо підготовлені свинячі нирки шматочками, очищений ріпчасту цибулю — півкільцями.


    У маслі обсмажуємо підготовлені півкільця цибулі, додаємо нарізані нирки, оцет, борошно і одну чашку води. Тушкуємо нирки на повільному вогні 10 хвилин. Потім до нирок додаємо сметану, сіль і багато чорного перцю. Тушкуємо нирки до готовності 25 хвилин.

    Готові ароматні нирки тушковані подаємо з картопляним пюре. Приємного апетиту!