Смачна тушкована яловичина з подрібненими помідорами, солодким перцем, цибулею і чебрецем.
Інгредієнти
-
1,5 кг.
— яловичина (без кісток)
-
1 кг.
— помідори (стиглі)
-
2 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 шт.
— лавровий лист
-
1 ч. л.
— чебрець (сушений)
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиту яловичину нарізаємо на шматочки (2-3 див) і викладаємо в гаряче масло.
Обсмажуємо шматочки на середньому вогні 10 хвилин додаємо чебрець, перець, лавровий лист.
Додаємо очищені і дрібно нарізані перець, цибулю і часник. Перемішуємо яловичину з овочами і смажимо 10 хвилин.
Вливаємо воду (1/2 склянки) і тушкуємо, поки готуємо помідори.
Чисті помідори розрізаємо на кілька частин і подрібнюємо блендером. Додаємо підготовлену томатну суміш до м’яса. Тушкуємо ароматну яловичину з подрібненими помідорами накритою близько 40 хвилин на повільному вогні. Шматочки яловичини виходить соковитим, а соус дуже ароматним і смачним.
Готову ароматну яловичину подаємо гарячою з гарніром і овочевими салатами. Приємного апетиту!