Оригінальна закуска: трубочки з швидкого тесту з ароматною начинкою з картопляного пюре і салямі.
Інгредієнти
Для тіста:
-
125 гр.
— мука
-
50 гр.
— вода
-
45 гр.
— рослинна олія
-
1 щіпка
— сіль
Для начинки:
-
400 гр.
— картопля
-
70 гр.
— ковбаса (салямі)
-
40 гр.
— вершкове масло
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
В борошно з сіллю вливаємо воду і рослинну олію.
Замішуємо тісто спочатку виделкою, а потім руками, поки тісто не стане гладким. Накриваємо і залишаємо.
Картопля промиваємо з губкою, відварюємо 18-20 хвилин, заливаємо холодною водою на 5 хвилин і очищаємо.
Тісто розгортаємо в корж товщиною близько 0,5 см і вирізаємо склянкою кружечки близько 6 см в діаметрі.
Готові кружечки трохи розтягуємо і загортаємо в них невеликі змащені маслом форми-циліндри.
Підготовлене тісто з циліндрами відправляємо в розігріту духовку при 200 градусах і запікаємо трубочки 5-10 хвилин, поки не зарум’яняться.
Остуджуємо і звільняємо трубочки.
Готову картоплю натираємо, додаємо сіль, розм’якшене масло і розтираємо в пюре.
У пюре додаємо дрібно нарізану салямі, перемішуємо і начинка для трубочок готова. За бажанням у пюре можна додати натертий сир.
Відправляємо підготовлену картопляну начинку в кондитерський мішок і заповнюємо остиглі хрусткі трубочки. Смачну хрустку закуску подаємо відразу. Приємного апетиту!