Тортілья з куркою


Відмінний рецепт приготування мексиканських коржів з начинкою з смаженої курки, солоних огірків і смаженої картоплі.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — тортилья

  • 1 шт.

    — курка (грудка)

  • 5 шт.

    — картопля

  • 6-7 шт.

    — огірок (солоні)

  • 6 ст. л.

    — майонез

  • 6 ст. л.

    — кетчуп

  • 1 гілочка

    — кріп

  • 5-6 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — приправа (для курки)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе курячої грудки нарізаємо на шматочки, посипаємо спеціями, сіллю і обсмажуємо до коричневої скоринки.


    Підготовлені курячі шматочки остуджуємо і ріжемо.


    Очищену картоплю нарізаємо на скибочки. Обсмажуємо шматочки в олії до хрусткої скоринки.


    Підготовлені курячі шматочки, картоплю, нарізані огірки ділимо на 6 рівних частин. Майонез змішуємо з нарізаним кропом. На корж викладаємо картоплю.


    Курку з нарізаними огірками.


    Кетчуп з майонезом.


    Звертаємо.

    На кінцях тортильї обертаємо фольгою і подаємо. Приємного апетиту!