Відмінний рецепт приготування повітряного торта з какао.
Інгредієнти
-
5 чашок
— борошно (пшеничне)
-
2,5 чашок
— цукор
-
2,5 чашок
— молоко
-
250 гр.
— вершкове масло
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— розпушувач
-
3 ст. л.
— какао
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 180 градусів і змащуємо форму вершковим маслом.
Вершкове масло розтоплюємо. У мисці збиваємо цукор з яйцями до пишного стану, вливаємо молоко. Додаємо розтоплене масло, ванільний цукор, розпушувач, сіль і порціями борошно. Перемішуємо поки суміш не стане однорідною.
Половину підготовленої суміші викладаємо в іншу миску і додаємо какао, перемішуємо. У світле тісто додаємо 3 столові ложки борошна і перемішуємо.
У форму посередині викладаємо 3 столові ложки світлого тіста, зверху додаємо 3 столові ложки темного тіста. Продовжуємо так викладати тісто, поки не закінчиться.
Відправляємо підготовлений торт в духовку на 45-55 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. Протикаємо середину торта і, якщо зубочистка суха, торт готовий.
Готовий остиглий торг «Зебра» нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!