Відмінний рецепт приготування ароматної свинячої грудинки, відвареної та і запеченою.
Інгредієнти
-
1,5 кг.
— свинина (грудинка з кістками)
-
2 гілочки
— розмарин
-
2 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— перець (горошок)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Свинячу грудинку добре промиваємо очищаємо від осколків кісток.
Знімаємо шкіру і прибираємо щетину.
Викладаємо підготовлену грудинку в солону воду і варимо 15-20 хвилин, постійно знімаючи піну.
Додаємо в бульйон розмарин, горошини перцю і часник. Варимо свинячу грудинку в спеціях ще 40-45 хвилин.
Варену грудинку викладаємо на деко з папером, змащуємо маслом шматок.
Запікаємо підготовлену свинячу грудинку в розігрітій духовці при 200 градусах 15 хвилин.
Перевертаємо шматок, трохи поливаємо бульйоном і запікаємо 15 хвилин.
Потім перевертаємо назад, збільшуємо температуру до 250 градусів і запікаємо ароматну грудинку ще 15 хвилин.
Готову ароматну свинячу грудинку виймаємо, акуратно нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!