Свинина з соусом Песто


Рецепт приготування ніжних свинячих стейків з помідорами, соусом Песто і сиром Моцарелла.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — свинина (стейки по 100 гр.

  • 250 гр.

    — сир (моцарела)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 100 гр.

    — соус (песто)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для смаження

    — рослинна олія

  • для прикраси

    — листя базиліка

Рецепт приготування

    Розігріваємо електричну духовку до 200 ° C, газову до 175 ° C.

    М’ясо миємо, сушимо, приправляємо сіллю і перцем.

    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо стейки на середньому вогні з усіх боків близько 4 хвилин. За таким методом обсмажуємо всі шматки м’яса. Викладаємо на тарілку.

    Сир Моцарела нарізаємо на 16 шматочків. Помідори нарізаємо на 16 кружечків.

    У змащений маслом деко викладаємо шматки м’яса, зверху розподіляємо невелику кількість соусу Песто, потім викладаємо на кожен шматок м’яса по 2 кружечки помідора і зверху по 2 скибочки сиру.

    Запікаємо стейки з помідорами і сиром протягом 5-7 хвилин.

  • Виймаємо розкладаємо на тарілки, прикрашаємо листочками базиліку і подаємо.

    Приємного апетиту!