Відмінний рецепт приготування шматочків свинини з грибами і сиром.
Інгредієнти
-
12 скибочок
— свинина (вирізка, невеликі шматочки)
-
12 скибочок
— сир (Тильзитер, Російський і т. п.)
-
150 гр.
— опеньки
-
1/3 склянки
— борошно (пшеничне)
-
5-6 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Подаємо готову гарячу свинину з картоплею, нарізаною петрушкою і свіжими овочами. Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Скибочки свинини відбиваємо, посипаємо сіллю і перцем. Обвалюємо підготовлені відбивні в борошні і швидко обсмажуємо з усіх боків у маслі.
Гриби промиваємо, нарізаємо і викладаємо в сковороду після свинини. Обсмажуємо гриби, поки рідина не випарується.
У форму викладаємо підготовлені шматки свинини, зверху розподіляємо однакову кількість смажених грибів і по одному скибочці сиру. Відправляємо запікатися свинину з грибами в духовку на 13-15 хвилин.