Свинина з грибами і сиром


Відмінний рецепт приготування шматочків свинини з грибами і сиром.

Інгредієнти

  • 12 скибочок

    — свинина (вирізка, невеликі шматочки)

  • 12 скибочок

    — сир (Тильзитер, Російський і т. п.)

  • 150 гр.

    — опеньки

  • 1/3 склянки

    — борошно (пшеничне)

  • 5-6 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів.

    Скибочки свинини відбиваємо, посипаємо сіллю і перцем. Обвалюємо підготовлені відбивні в борошні і швидко обсмажуємо з усіх боків у маслі.

    Гриби промиваємо, нарізаємо і викладаємо в сковороду після свинини. Обсмажуємо гриби, поки рідина не випарується.

    У форму викладаємо підготовлені шматки свинини, зверху розподіляємо однакову кількість смажених грибів і по одному скибочці сиру. Відправляємо запікатися свинину з грибами в духовку на 13-15 хвилин.

  • Подаємо готову гарячу свинину з картоплею, нарізаною петрушкою і свіжими овочами. Приємного апетиту!