Суші — рецепти приготування в домашніх умовах

3. Простий рецепт суші з червоною рибою і огірком

Приготувати такі суші дуже просто. Я пропоную зробити їх за принципом рол – загорнути з допомогою циновки. Всі продукти для цього прості і доступні! Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Упаковка слабосоленої риби в нарізаному вигляді у вакуумній упаковці;
  • 6-8 повний чайних ложок підготовленого рису (рецепт вище);
  • Скибочку огірка;
  • Майонез на смак;
  • Лист норі;
  • М’який вершковий сир.

Приготування:

1.Рогожу потрібно обернути плівкою, щоб потім не довелося відмивати її від рису і риби.

2.Першим шаром викласти скибочки червоної риби.

3.Рис відварити за звичним вам рецептом. Рекомендую вам спосіб приготування рису, який ми розглянули вище. Повністю остудити його.

4.На рибу викласти рис, акуратно розрівняти і ущільнити шар.

5.Зверху покласти лист норі. Огірок почистити і нарізати на довгі брусочки.

6.Трохи відступаючи від краю, покласти брусочок огірка, зробити смужку з майонезу і викласти вершковий сир. Від цього ближнього краю згорнути конструкцію в рулет.

7.Його потрібно згортати досить щільно, щоб не залишалося повітря всередині. Але й занадто сильно натискати не потрібно, щоб начинка не виповзав назовні. Коли звернете рол, надайте йому руками форму квадрата.

8.Нарізати на порційні роли потрібно гострим ножем. Щоб рис не приставати до металу, вістря потрібно змочувати прохолодною водою.