5 Класичних, дуже смачних рецептів риби під маринадом

Риба під овочевим маринадом – таке смачне блюдо, яке незаслужено забувається. Багато хто пам’ятає його з часів СРСР. Тоді воно користувалося особливою популярністю, адже продукти, для її приготування, були прості і доступні.

Зараз, коли вже немає дефіциту вибору продуктів, ми трохи «розпещені» достатком нових страв: Червона риба в духовці, запечений в духовці короп, навіть суші і багато чого іншого.

Я пропоную освіжити пам’ять і віддатися ностальгії за минулим. Одним словом, приготувати смачну і корисну рибу під маринадом. Це блюдо можна приготувати з вечора, звільнивши собі на завтра час для приготування обіду або вечері.

1. Минтай під маринадом в мультиварці з помідорами та цибулею

Минтай – доступна, але дуже корисна і смачна риба. З неї можна приготувати безліч страв. Наприклад, рибу під овочевим соусом. Пропоную зробити це в мультиварці.