Відмінний рецепт приготування ароматного вершкового супу з рибою і креветками.
Інгредієнти
-
300 гр.
— риба (філе)
-
200 гр.
— креветки (варені очищені)
-
3 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 чашка
— сметана
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 пучка
— петрушка
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Ароматний вершковий суп з рибою і креветками посипаємо петрушкою і подаємо з хлібом. Приємного апетиту!
Рибу нарізаємо на шматочки, очищений картопля — на кубики, моркву — на тонкі кружечки, ріпчаста цибулю — дрібно.
У глибокому сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю з морквою 3-4 хвилини, додаємо картоплю, сметану і 4 склянки води. Кип’ятимо овочі зі сметаною на повільному вогні 10 хвилин.
Викладаємо в сотейник підготовлені шматочки філе риби і варимо ще 3 хвилини.
Додаємо сіль і перець і, якщо суп виходить дуже густим, додаємо ще трохи води. Викладаємо креветки, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню й даємо вершкового супу постояти 5 хвилин.