Суп з рибою і креветками


Відмінний рецепт приготування ароматного вершкового супу з рибою і креветками.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — риба (філе)

  • 200 гр.

    — креветки (варені очищені)

  • 3 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 чашка

    — сметана

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Рибу нарізаємо на шматочки, очищений картопля — на кубики, моркву — на тонкі кружечки, ріпчаста цибулю — дрібно.

    У глибокому сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю з морквою 3-4 хвилини, додаємо картоплю, сметану і 4 склянки води. Кип’ятимо овочі зі сметаною на повільному вогні 10 хвилин.

    Викладаємо в сотейник підготовлені шматочки філе риби і варимо ще 3 хвилини.

    Додаємо сіль і перець і, якщо суп виходить дуже густим, додаємо ще трохи води. Викладаємо креветки, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню й даємо вершкового супу постояти 5 хвилин.

  • Ароматний вершковий суп з рибою і креветками посипаємо петрушкою і подаємо з хлібом. Приємного апетиту!