Швидкий рецепт приготування спагетті з соусом з м’ясного фаршу, помідор і кетчупу.
Інгредієнти
-
250 гр.
— спагетті
-
300 гр.
— м’ясний фарш
-
1 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 ст. л.
— кетчуп
-
1 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Відварюємо спагетті 8-9 хвилин.
Промиваємо водою.
Спагетті відкидаємо на друшляк.
Нарізану цибулю обсмажуємо з 3 столовими ложками олії.
До смаженого цибулі викладаємо фарш.
Обсмажуємо 15 хвилин, поки рідина не випарується.
Додаємо нарізаний помідор.
Обсмажуємо 5 хвилин, додаємо кетчуп і борошно.
Перемішуємо.
Швидко вливаємо 1 склянку води. Перемішуємо і додаємо перець і сіль.
Варимо на середньому вогні 5-7 хвилин, поки соус не загусне.
Поки вариться соус, викладаємо спагетті в сковороду з 2 столовими ложками олії, солимо, перчимо і обсмажуємо 1-2 хвилини, поки спагетті не подогреются.
Гарячі спагетті викладаємо на тарілку, зверху додаємо соус з фаршем і подаємо з овочами. Приємного апетиту!