Відмінний рецепт засолки скумбрії в розсолі. Рибу можна вживати через 24 години.
Інгредієнти
-
2 шт.
— скумбрія
-
500 мл.
— вода
-
2 ст. л.
— сіль
-
8 шт.
— перець (горошини)
-
2 шт.
— лавровий лист
-
1/2 шт.
— лимон
Рецепт приготування
-
Залишаємо рибу в розсолі в холодильнику на 23 години. Виймаємо ароматну солону скумбрію з розсолу, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!
Якщо скумбрія заморожена, повністю розморожуємо.
Видаляємо у скумбрії хвости, голови, плавники і нутро. Повністю прибираємо темну плівку з внутрішньої сторони черевця скумбрії. Промиваємо.
Виливаємо В каструлю воду, додаємо лавровий лист, сіль і горошини перцю. Доводимо ароматний розсіл до кипіння. Остуджуємо.
Рибу викладаємо у великий контейнер або каструлю, поливаємо соком половини лимона і заливаємо підготовленим розсолом, щоб скумбрія була повністю покрита. Накриваємо.