Смажена свиняча відбивна в соусі з перцю


Ароматна, соковита свиняча відбивна, попередньо маринована в соусі з жовтого перцю, ріпчастої цибулі і рослинного масла.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — свинина (вирізка)

  • 1 шт.

    — перець (солодкий жовтий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 щіпки

    — перець (чорний)

  • 4 щіпки

    — сіль

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    У чашу блендера викладаємо шматочки очищеного жовтого перцю і цибулі, додаємо масло і подрібнюємо.


    Шматки свинини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, посипаємо сіллю, перцем і злегка відбиваємо. Змащуємо підготовлені відбивні соусом з перцю і цибулі. Залишаємо на 1 годину.


    Шматки в соусі викладаємо на сковороду без масла (масло міститься в соусі) і обсмажуємо на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку. Ароматні шматочки повинні бути хрусткими зовні і м’якими всередині.

    Подаємо смачні свинячі відбивні гарячими з гарніром. Приємного апетиту!