Ароматна, соковита свиняча відбивна, попередньо маринована в соусі з жовтого перцю, ріпчастої цибулі і рослинного масла.
Інгредієнти
-
2 шматки
— свинина (вирізка)
-
1 шт.
— перець (солодкий жовтий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 щіпки
— перець (чорний)
-
4 щіпки
— сіль
-
4 ст. л.
— рослинна олія
Рецепт приготування
У чашу блендера викладаємо шматочки очищеного жовтого перцю і цибулі, додаємо масло і подрібнюємо.
Шматки свинини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, посипаємо сіллю, перцем і злегка відбиваємо. Змащуємо підготовлені відбивні соусом з перцю і цибулі. Залишаємо на 1 годину.
Шматки в соусі викладаємо на сковороду без масла (масло міститься в соусі) і обсмажуємо на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку. Ароматні шматочки повинні бути хрусткими зовні і м’якими всередині.
Подаємо смачні свинячі відбивні гарячими з гарніром. Приємного апетиту!