Відмінний рецепт ароматної свинини, шматками смаженої на сковороді в паніровці (яйце, борошно сухарі).
Інгредієнти
-
3 шматка
— свинина
-
1/2 склянки
— мука
-
1/2 склянки
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
3 щіпки
— перець (мелений)
-
6 щіпок
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Шматки свинини промиваємо і висушуємо паперовими рушниками. Якщо підготовлені шматки товсті, то відбиваємо.
По краях шматків робимо невеликі надрізи і посипаємо сіллю, перцем.
Кожен підготовлений шматок свинини обвалюємо в борошні.
Опускаємо у збите яйце.
Обвалюємо в сухарях.
Готові шматочки свинини викладаємо на піднос і розігріваємо олію на середньому вогні.
Опускаємо шматки в паніровці в масло (по одному або по два) і обсмажуємо ароматну свинину з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.
Хрусткі шматки свинини викладаємо на тарілки і подаємо з улюбленим гарніром і зеленню. Приємного апетиту!