Простий рецепт дуже смачної смаженої рульки з ріпчастою цибулею і пивом в духовці.
Інгредієнти
-
1 шт.
— свинина (рулька близько 1 кг)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 склянка
— пиво
-
1 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готову гарячу рульку подаємо з овочами. З смаженої цибулі і залишилася рідини на дні форми можна приготувати соус, просто пропускаємо все через сито, пробуємо на сіль і подаємо. Приємного апетиту!
Свинячу рульку добре промиваємо і соскабливаем ножем шкіру. Натираємо рульку перцем і сіллю.
Викладаємо підготовлену гомілку форму, додаємо на дно лавровий лист, вливаємо 1 склянку пива і 0,5 літрів води. Відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 2 години, через кожні 20 хвилин перевертаємо ароматну рульку, щоб рівномірно засмажилась.
Очищений цибулю нарізаємо півкільцями і, за 15 хвилин до готовності рульки, викладаємо на дно форми. Збільшуємо температуру до 250. Якщо рідина швидко випаровується, додаємо трохи води.