Простий рецепт дуже смачної курячої печінки, смаженої з яблуками, цибулею і ароматним майораном.
Інгредієнти
- 500 гр.- печінка (куряча)
- 2 шт.- яблуко
- 2 шт.- цибуля ріпчаста
- 1/2 шт.- лимон
- 1 ст. л.- мука
- 4 ст. л.- рослинна олія
- 1 ч. л.- майоран
- 1 ч. л.- паприка
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Чисті яблука розрізаємо на 8 часточок, видаляємо насіння і викладаємо в миску. На підготовлені часточки вичавлюємо сік лимона і злегка перемішуємо.
У гаряче масло (2 ст. л.) викладаємо скибочки яблук, обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини, посипаємо майораном і перемішуємо. Ароматні яблука прибираємо з сковороди.
В масло після яблук викладаємо нарізану кільцями цибулю, обсмажуємо до м’якості і прибираємо з сковороди.
Курячу печінку добре промиваємо, додаємо сіль, паприку, мелений перець, борошно і перемішуємо.
У сковороду після цибулі додаємо залишки олії і обсмажуємо підготовлену печінку з 2-х сторін по 3-4 хвилини.
У готову печінку викладаємо смажені яблука, цибулю, перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
Ароматну курячу печінку з яблуками подаємо гарячою. Приємного апетиту!