Чудовий рецепт приготування ароматної скумбрії, запеченої з шматочками моркви, ріпчастої цибулі, помідорів і солодкого перцю.
Інгредієнти
-
3 шт.
— скумбрія
-
3 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
2 шт.
— помідори
-
4 гілочки
— кріп
-
2 зубчики
— часник
-
2 ч. л.
— оцет (9%)
-
1 щіпка
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Скумбрію очищаємо, промиваємо. Натираємо тушки скумбрії сіллю і перцем. Всі овочі нарізаємо кружечками.
На деко з папером викладаємо рівномірно підготовлені кружальця моркви і ріпчастої цибулі.
Зверху викладаємо підготовлені тушки риби.
Рівномірно розподіляємо перець і помідори. В одній склянці води змішуємо томатну пасту, оцет, щіпку перцю і солі. Заливаємо підготовленою сумішшю рибу з овочами і викладаємо гілочки кропу.
Накриваємо скумбрію шматком фольги і запікаємо ароматну рибку в духовці при 200 градусах 35 хвилин, потім знімаємо фольгу і запікаємо рибку ще 10-12 хвилин.
Готову гарячу скумбрію викладаємо на тарілки з овочами і подаємо з шматочками лимона. Приємного апетиту!